Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 29-08-2022 14:27:35
Geldzaken & Recht

Als je teveel drankbonnen hebt gekocht ,moeten zij die dan weer terug nemen ?

Mijn ervaring met het kopen van tokens of munten bij festivals (dat zijn er heel wat die ik bezocht heb) is er (bijna) altijd een disclaimer ingebouwd waarin staat dat gekochte tokens of munten niet teruggenomen worden. soms geeft de organisatie aan dat gekochte tokens of munten wel ingeleverd kunnen worden.

die verplichting is er, mijns inziens, dus niet. 

tip:
koop niet meteen heel veel munten maar verdeeld over de dagen dan kun je beter inschatten hoeveel je er nodig hebt. want laten we wel wezen... festivals en dergelijke kennen belachelijke prijzen voor een - in muijn geval - flesje water. tot wel 1,5 token voor een halve liter plat water. praten we over 4,50 €.

de wel gekochte, maar niet ingeleverde tokens o.i.d. is winst voor de cateraar. daar kun je wat van vinden, doe ik ook, maar het is niet anders.

edit:

tegenwoordig wordt er al heel vaak gevraagd om met pin of cash less af te rekenen. werkt, in mijn ogen, perfect. blijf je nooit met restanten zitten die tijdens het volgende festival niet geldig zijn.