Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

djfox741
djfox741 - 02-09-2022 12:53:41
Computers & Telefonie

Simpel telefoon

Beste meneer schipper,

data word gebruikt als dat aanstaat voor achtergrond apps van de telefoon zelf, het is wel niet veel maar eigenlijk niet fijn.

eerdere adviezen zoals de data uitzetten doe ik ook soms omdat ik het vervelend vind dat het zonder dat je weet waaraan.

als ik dan info opzoek dan zijn het processen van het systeem van de telefoon, data heeft u alleen nodig als u buiten iets wilt opzoeken op het internet of een bepaalde app op uw telefoon gaat gebruiken omdat u geen wifi tot uw beschikking heb.

ik zit ook bij simpel met hetzelfde pakket dan alleen bij mijn laatste verlenging het dubbele mb's heb gekregen, dus nu 500mb. maar onbeschoft heb ik de jongens en meisjes nog nooit meegemaakt en heb in de loop van de jaren dat ik bij simpel zit toch wel wat kontakt gehad.

omdat ik bij ziggo zit heb ik heelvaak dat ik wifi heb maar dat dan van iemand die ook ziggo heeft dus heb ik de data niet nodig, stond laatst in de supermarkt en wilde de folder even inzien voor een aanbieding en had ineens wifi, ja zeker van iemand die erboven woont en ook ziggo heeft, ja dat is dus ook makkelijk.

maar meneer schipper, zet de data uit en alleen als het niet op een andere manier kan en u heeft echt internet-verbinding nodig de data even aan te zetten en daarna direkt weer uitzetten, succes.