Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Harm_V
Harm_V - 07-09-2022 14:09:35
Auto & Vervoer

Zijn laadpalen voor thuis het geld waard?

aanvulling:


 


de auto en laadpaal zijn gekocht bij een autodealer in heerenveen. de verkoper heeft de betreffende oplader aangeboden als de juiste voor de nissan leaf tekna. ik ben het niet eens met reacties dat ik mij als consument zelf moet verdiepen in de oplader in die zin dat ik moet nagaan of de benodigde laadstroom wel gehaald wordt.  de verkoper heeft het aanbod gedaan en geen beperkingen genoemd.


 


verder is het inderdaad zo dat een aardlekschakelaar niet eruit klapt door een te grote stroompiek, maar dat kan wel de oorzaak zijn in het apparaat waardoor er een lekstroom ontstaat in het appraat. in ieder geval is het apparaat niet veilig genoeg.


 


ik heb de case beschreven om kassa te vragen een vergelijkend warenonderzoek te doen naar laadpalen voor thuis, en daarbij ook een paar laadpalen open te maken om te kijken wat er eigenlijk in zit, en of dat het geld waard is.