Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-09-2022 10:26:35
Geldzaken & Recht

Kosten wwft-klantonderzoeken doorberekenen aan zakelijke klanten (vve).

Mijn advies is: leg dit voor aan de vereniging eigen huis https://www.eigenhuis.nl/#/" target="_blank">https://www.eigenhuis.nl/#/  en dan vooral om reden dat ik mij ook afvraag of men u bij de sns bank wel terecht als ondernemer kenmerkt. een vve is geen onderneming. ik meen te kunnen aannemen dat u indien u uw vraag ook stelt bij http://www.higherlevel.nl" target="_blank">www.higherlevel.nl (zou ik zeker wel doen) ook dezelfde reactie krijgt. u kunt met uw vraag ook terecht bij de ombudsman van kifid http://www.kifid.nl" target="_blank">www.kifid.nl.
men zal daar dan wel vragen of u de klachtregeling van de sns bank al heeft gevolgd en een voor u negatieve reactie is gekomen. 

dien daar uw klacht in als partriculier en niet als ondernemer! 

https://www.snsbank.nl/particulier/service/klacht-indienen.html" target="_blank">klacht indienen - sns bank