Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 10-09-2022 12:38:16
Huishouden & Energie

Eneco verhoogt maandbedrag zelf zonder toestemming

Grappig bij essent hebben ze bij juist het tegenovergestelde gedaan. afgelopen week de jaarafrekening gekregen en hebben ze mijn voorschot ongevraagd verlaagd van 130 euro naar 80 euro per maand en heb hem zelf maar weer terug gezet.

ja tuurlijk mogen zij voorschotten zelf aanpassen op basis van uw verbruik en de geldende tarieven. je neemt iets van hen af en als ze zien dat jouw jaarverbruik keer jouw tarief hoger is dan je voorschotten dan betaal je te weinig.
beter het juiste voorschot betalen dan te weinig en ook al zet je zelf maandelijks wat opzij (verhoog dan gewoon je voorschot kan je er ook niks anders mee doen) mocht je geld tekort komen blijf je met een schuld zitten.