Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 12-09-2022 07:45:20
Geldzaken & Recht

Opzeggenbij.nl = zakkenvullers.nl

Hallo crista cb , 

opzeggenbij liet kassa weten dat op hun website duidelijk alle informatie te vinden is over hun dienstverlening. de klant kan de dienst binnen twaalf uur annuleren. na twaalf uur wordt de aangetekende brief verstuurd, om zo snel mogelijk de dienst te kunnen leveren.

voor verdere informatie , klik op de rode regel .

https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/abonnement-opzeggen-pas-op-sommige-sites-rekenen-zeer-hoge-tarieven" target="_blank">https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/abonnement-opzeggen-pas-op-sommige-sites-rekenen-zeer-hoge-tarieven 

staat ook nog duidelijk beschreven onder over ons :

sinds onze oprichting begin 2022 helpen wij dagelijks honderden consumenten bij het opzeggen van hun abonnementen en lidmaatschappen. als gebruiker van opzeggenbij.nl kun je het versturen van de opzegbrief door ons laten doen tegen de vergoeding van €29,95 per brief. natuurlijk kun je ook simpel en volledig gratis de modelbrief kopiëren en naar de ontvanger versturen. 

veelgestelde vragen . 

hoe kan ik mijn opzegbrief herroepen ? 

je kan de de aanvraag voor het versturen van de opzegbrief binnen 12 uur na jouw aanvraag annuleren via de link in de bevestigingsmail. daarna wordt de brief automatisch verzonden. 


om verdere problemen te vermijden , zou ik zo snel mogelijk betalen .