Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaartendraak - 12-09-2022 12:29:12
Geldzaken & Recht

Contant geld en art. 1 grondwet???

Dat is de vraag he, ze schieten zichzelf iig enorm in de voeten, want ik zou zo'n winkel niet meer binnen gaan. de ah waar ik altijd kom had ineens 4 kassa's weggedaan en alleen zelfscankassa's neergezet, bleven er 2 over. ik heb toen bij die kassa gestaan en boos gezegd dat ze altijd een kassa open horen te hebben zolang ze die hebben, vooral voor die mensen die niet kunnen pinnen, er zijn zat oude mensen die graag contant willen betalen, mensen in de schuldsanering die wekelijks een contant bedrag krijgen enz. sindsien is er toch steeds een kassa open.
of het nu in strijd is met de wet, of ze beweren dat het veiliger is enz, ze kunnen het gewoon niet afschaffen. maar dat merken ze wel als ze zelf oud zijn en hun pincode niet meer weten, familie contant geld voor ze haalt, maar nog wel zelf boodschappen kunnen doen.