Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Variabel leveringscontract

Goedemiddag,

in mijn vattenfall vind je bij het kopje correspondentie alle contractbevestigingen. had je hiervoor een vast contract, dan staat op de bevestiging daarvan tot welke datum dat liep. op het moment dat een vast contract afloopt doen we je een nieuw aanbod op. als je dat, om wat voor reden dan ook, niet accepteert krijg je een variabel contract. dit gaat dan in per de einddatum van je vaste contract. we mogen een contract niet stilzwijgend verlengen met vaste tarieven.

natuurlijk kan ik één en ander ook voor je nakijken. stuur je dan een mailtje naar webcare@vattenfall.nl met daarin een referentie naar dit bericht, je klantnummer, achternaam, geboortedatum en de laatste 3 cijfers van je rekeningnummer?

vriendelijke groet,
ellen, vattenfall