Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-09-2022 15:46:55
Vrije tijd & Tuin

Erfafscheiding en privacy

Indien de afscheiding omwaait is de eigenaar van het hek geheel aansprakelijk voor de dan eventueel te ontstane schade. zij hebben zelf (ook) hedera geplant en het plaatsen van zichtband mag ook. 

ik vraag mij af wat er zou gebeuren als u zelf op korte afstand van het hekwerk zelf een schutting plaats die hoger is. ik zie in ieder geval niet waareom dat niet zou mogen en kunnen tenzij dat ook in de huurovereenkosmst zou staan ik kan mij dat nauwelijks voorstellen. 
een andere optie is een liguster die eenvoudig snel te plaatsen is en ook redelijk snel hoog kan worden. een beukenhaag heeft het nadeel dat er in de winter doorheen gekeken kan worden. 

herhaald de clou: als het hekomwaait is de verhuurder dus de corporatie aansprakelijk. niet u. 

iedere corporatrie heeft wettelijk een huurdersbelangenorganisatie. leg uw probleem voor aan het bestuur van de hbo en mogelijk kunnen zij er (ook) iets mee. hoe dan ook hebben zij het wettelijke recht om te pogen te bemiddelen en een andere oplossing te suggereren.