Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 13-09-2022 17:03:11
Vrije tijd & Tuin

Erfafscheiding en privacy

Klimop groeit als een idioot en als deze soort in uw ogen niet hard genoeg groeit, moet u een andere soort klimop planten, bijv. een grootbladige. hedera is er in zoveel soorten, ga kijken bij het tuincentrum. u kunt er ook (wilde) wingerd tussen zetten. groeit ook als een gek, dat kun je per dag zien groeien. u zult in de toekomst nog spijt krijgen dat u zoveel moet snoeien.

is het harmonicagaas met stalen palen en bovenbuis, abc kennende?
een gaashekwerk kan best tegen een stootje hoor.
ik heb zelf ca. 15 jaar geleden een betongaashekwerk geplaatst op mijn vergrootte terras. twee delen van ca. 2 mtr. hoog, die ik dicht heb laten groeien met klimop, zodat ik uit de wind kan zitten, want ik woon in de uiterwaarden waar heel wat wind kan waaien. ik heb zelfs de valwind vorig jaar over mij heen gehad die in leersum een groot deel van het bos heeft weggevaagd, maar mijn hekwerk staat nog steeds, ook de houten staanders waar ik het aan heb bevestigd. harmonicagaas met stalen staanders kan zelfs meer hebben dan betongaas met houten staanders.