Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 14-09-2022 16:48:21
Vrije tijd & Tuin

Erfafscheiding en privacy

Wij hebben ook hedera geplaatst bij bij onze tuin. toen we de hedera kochten kwamen we in de winkel iemand tegen die ons adviseerde de helft terug te zetten van wat we wilden aanschaffen. het gevolg was dat het twee jaar duurde voordat het dicht zat. dat was vervelend, maar nu ben ik er blij mee. als ik zie wat ik nu meerdere malen per jaar moet wegsnoeien, ben ik echt blij dat we het advies opgevolg hebben. we hebben wel steeds de losse 'slierten' in het hekwerk gevlochten.

wel moet ik er bij zeggen dat de hedera in deze zomer niet veel gegroeid is. de droogte heeft er toch zijn weerslag op gehad. het kan maar zo zijn dat uw heg de komende weken bij meer regen zo dicht zit. vanwege de privacy hebben we een tijdje van die rieten matten er tegenaan gezet. dat was voor de privacy wel fijn, maar het weghalen ging niet zo soepel. de hedera vergroeit er heerlijk mee.