Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 15-09-2022 10:09:14
Winkels & Webshops

Kan ik dhl aanklagen?

Toch lijkt het mij dat u hier wel degelijk bezwaar kunt maken bij dhl hoewel normaliter de verzender, als al door de anderen hiervoor gezgd, verantwoordelijk is voor juiste aflevering hier toch iets merkwaardigs aan de hand is. u krijgt bericht: afgeleverd bij de buren op nr. 30 terwijl u zelf op nr. 30 woont. dat lijkt dan toch erg veel op een fout van de bezorger van dhl.

nu is het hoe dan ook wel zaak dat u dit bij de verzender meldt opdatdie hierover melding kan doen bij dhl. u kunt ook zelf naar een pakketverzamelpunt van dhl gaan en het dsaar uitleggen. enkele maanden geleden heb ik zelf meegemaakt dat een pakket foutief was afgeleverd en dat is uiteiendelijk wel opgelost.

maar dan toch ook opnieuw: indien u hetgeen u heeft besteld niet ontvangt is de verzender aansprakelijk en san geldt ook dat die geen enkel bewijs kan overleggen dat u het daadwerkelijk heeft ontvangen.

m.b.t. uw laatste zin: op basis van het wetboek van strafrecht art. 261   kan dat worden opgevat als een strafbaar feit omdat u dat doet op een openbaar, voor iedereen met i-net toegankelijke site. http://www.wetboek-online.nl/wet/sr/261.html#:~:text=wetboek%20van%20strafrecht.%20artikel%20261.%20artikel%20261.%201.,maanden%20of%20geldboete%20van%20de%20derde%20categorie.%202." target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/sr/261.  lid 2. u kunt wel melding doen bij de politie maar dan meer in de zin van vraag om advies en beslist niet als aangifte omdat u zou u dat als aangifte doen ook afdoende bewijs moet hebben.