Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 15-09-2022 14:03:27
Vakantie & Reizen

Kan een camper verhuurbedrijf zonder geldige reden de hele borgsom in houden?

Een openstaande afsluiter van de watertank zal nodig zijn om bij een niet gebruikte camper te voorkomen dat er condensvorming optreed in de lege watertank en wellicht schimmelvorming. wellicht had men u moeten vertellen dit te doen maar een gebrek is het niet.

u heeft uiteraard gevraagd of de camper werd geleverd met een volle gastank?
zo nee en bij de huur staat niet vermeld dat een volle gastank wordt meeverhuurd dan is dit ook geen gebrek.

door u veroorzaakte schade zal door u moeten worden vergoed. de vraag is of de resterende 480 euro daarvoor niet teveel is kunnen we niet bepalen. onder schade wordt ook verstaan de tijd dat de camper vanwege herstel niet verhuurd kan worden.

er lijkt geen sprake van "zonder reden" niet terug krijgen van de borg. de verhuurder geeft namelijk diverse redenen op die ook terug zijn te vinden in de huurvoorwaarden.