Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 15-09-2022 16:01:47
Huishouden & Energie

Kan mijn huisbaas eisen dat ik mijn woning helemaal op nieuw moet verven

Ja, helaas zal dat ook naar mijn mening het geval zijn aangezien de woning, ook al woonde zij er 49 jaar, de woning niet wordt achtergelaten in een normale staat. ga na of er geen betrouwbare klusser / schilder bij u in de buurt woont die dit wil doen.

in ieder geval, u krijgt geen boete maar indien uw moeder of u dat niet doen/laten doen kan de verhuurder de kosten op u verhalen. 

dat moeten dan wel de werkelijke kosten zijn en geen geschat bedrag als kennelijk nu het geval is.

u kunt voor aklle zekerheid hier nog om nader advies vragen hoewel ik vrees dat het antwoord niet anders zal zijn: - het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl  u kunt ook proberen via een instelling voor sociale en maatschappelijke hulpverlening nadere hulp te krijgen (of advies) en zelfs bij de sociale dienst van de gemeente waar zij woont aangezien zoals u stelt zij dat mogelijk niet kan betalen.