Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 16-09-2022 16:50:03
Huishouden & Energie

Energie

Uiteraard zal dat kunnen maar dan zult u wel een organisatie moeten starten waarvan u kunt aantonen dat die ook voldoende geld heeft resp. kan verkrijgen om energie in het buitenland te kopen. daarbij zal ook van belang zijn dat u dan toch een kleine parij zult zijn met dan uiteraard de vraag of die partij dan inderdaad voordeliger ziu kunnen kopen. het lijkt mij dat dat niet het geval zal zijn, dat afgezien van de organsiastie die u als koper(s) zult moeten opzetten. 

heeft u een eigen huis, zie dan dit van een al bestaand inkoop coörperatie: https://www.eigenhuis.nl/collectieve-inkoop-energie#/" target="_blank">https://www.eigenhuis.nl/collectieve-inkoop-energie#/  ik zie inmiddsels dat ieder huishouden zich daar kan inschrijven. dus ook indien u huurt.