Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 16-09-2022 20:24:34
Vakantie & Reizen

Kan een camper verhuurbedrijf zonder geldige reden de hele borgsom in houden?

De afsluiter van het water stond open, alles liep eruit, de gastank was leeg, we moesten een nieuwe kopen, de afsluiter van de tank zat zòvast dat de camping beheerder thuis een tang moest gaan halen...en de instructie
film om het bovenbed in te vouwen was verouderd en dan kan je niet wegrijden  andere kampeerders hebben ons met veel moeite daarmee.

nogal wat te kort komingen van de verhuurder. u heeft getuigen die dit ook hebben waargenomen neem ik aan. komt een der partijen zijn verplichtingen niet na, dan heeft de ander het recht het contract geheel of gedeeltelijk te ontbinden (c.f. de wet). de camper is niet afgeleverd zijnde in orde en heeft al in het begin niet voldaan aan het overeengekomen contract. hierdoor is de rechtsgeldigheid m.i.z. niet aanwezig reactie maritas is eenzijdig en niet doorslaggevende beredenering, immers de camper werd niet afgeleverd in de staat waarin men zou moeten verwachten dat dit zou moeten zijn. de tekort komingen zijn duidelijk vanaf de zijde van de verhuurder die beroept op voorwaarden die zij zelf opgesteld heeft echter daarbij vergeet dat zelf ok de verplichtingen hebben een volwaardig produkt te leveren. in dit geval een camper. persoonlijk beschouw ik als tekort komingen verhuurder en mogelijk een poging er beter van te worden ten kostte van een ouder stel. slechte reclame dus.  noot: van ouderen van dergelijke leeftijd hoef je niet te verwachten dat zij op een andere manier zouden hebben gereageerd dan ze gedaan hebben.