Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 20-09-2022 15:55:17
Huishouden & Energie

Zonnen paneel accu

Ik heb nergens over start accu`s gehad, die zijn om te starten van motoren. de installatie draait al jaren, met semi tractie agm batterijen. ik had een setje extra besteld om dat ze in de aanbieding waren, om later op mijn blokhut te plaatsen die nog niet klaar was. de één overleeft het wachten en de ander is morsdood. (een cel minder) gesulfateerd.

de verkoper zegt, je hebt geluk met de goede. ik antwoordde, ik vind dat ik pech heb met de verkeerde. om de spanning niet op te laten lopen heb ik me er gewoon bij neergelegd, maar ik kijk uit naar andere oplosiingen.

ik koop er nu nog één bij, om 24 volt te hebben, en dan aanschouwen maar weer. het vervelende is dat hier geen één tractie batterij te vinden is wellicht liggen de accu's te lang op de plank, waardoor de kopers weer pech hebben.

beetje moeilijke materie, als verkoper moet je goede doorstroming hebben om altijd verse en goede accu's te leveren. maar met de lythium ligt het weer even heel anders, maar daar hangt dan ook weer een prijskaartje aanvast en een geschikte installatie.