Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 24-09-2022 16:06:54
Winkels & Webshops

Extra kosten retourneren

Akls al aangegeven, een klacht indienen bij het keurmerk. daarbij lijkt het mij ook zinvol om dit neer te leggen bij http://www.klachtenkompas.nl" target="_blank">www.klachtenkompas.nl , de gratis service van de consumenbond waar op hun site aandacht wordt gegeven aan uw problee met ook het voorleggen aan de verkoper.

wat men doet mag ook m.i. niet maar indien reacties negatief blijven zou het beginnen met een ingebreke stelling kunnen hetgeen u dan wel ca. € 10,00 aan poto kost maar als dat ook geen succes heeft is verder procedrene niet zo zinvol, helaas, gelet op deb mogelijk te onstane kosten. hoe dan ook: klacht neerleggfen bij het keurmer waarvoor u al een verwijzing kreeg.

m.b.t. eventueel in gebreke stellen zie: https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/ (achtergrond info) https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/