Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 25-09-2022 08:09:08
Geldzaken & Recht

Moet ik tegoedbon van theater accepteren

U bent een overeenkomst aangegaan en beide partijen moeten zich daar aan houden. u hebt geld betaald en het theater zal de voorstelling moeten geven. nu wilt u uw kant van de overeenkomst ontbinden, waarom zou het theater daar aan mee moeten werken? het is al heel net dat ze u een voucher willen geven, daar zijn ze namelijk niet verplicht voor. 
u kunt het ook omdraaien. u hebt een zaal vol met kaartjes verkocht en op het laatste moment wil iedereen zijn geld terug. personeel is ingepland, er is inkoop gedaan voor de pauze en ook de optrendende artiest is geboekt en betaald. wie gaat dat allemaal betalen als u meent dat iedereen gewoon zijn geld kan terug krijgen?