Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 26-09-2022 10:58:52
Vrije tijd & Tuin

Hovenier die de klus afgeraffeld heeft

Ik kan niet van heiruit beoordelen wat er scheelt aan de aanleg van de tuin, ben zelf een vakbekwaam hovenier. veel ligt aan het materiaal zelf, krom straatmateriaal krijg je nooit strak er in getikt. bovendien ligt het in een zand pakket wat altijd inspoelt! was het zand ook gestabiliseerd? hoeveel zand en welk soort zand? ligt het ook op afschot, de goede kant af natuurlijk. is dit ook afgetrild en goed verdicht? hoveniers hebben vaak wel groene vingers, maar het zijn geen straten makers. ik had er altijd de pest aan.. en besteedde het altijd uit. plat straten is altijd hol, vandaar dat ik het altijd rond legde, klinkers of keien uiteraard. tegelwerk komt weer andere technieken bij kijken, tenminste ...zo deed ik dat in mijn glorie jaren.

zo maar wat aandachtspuntjes wat echte stratenmakers altijd doen, en slimme hoveniers.

u zult dus bewijsmateriaal moeten verzamelen waarmee u de rechter kan overtuigen dat het prutswerk is, ik geef je weinig kans