Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-09-2022 09:44:50
Geldzaken & Recht

Heel veel mails met reclame of fishing

Bij iedere e-mail app die ik benut of benutte, o.a. outlook (winmail) , ms offfice outlook, gmail en mailboxen bij providers is er in ieder geval de mogelijkheid om alles hetgeen ongewenst is overtezetten naar spam. (spamfilre aanzetten) in ieder geval kunt u bij ms office outlook ook het adres waar het vandaan komt blokkeren. 

naar spam zetten kan zowel op basis van een bepaald adres maar ook voor een domein. het is wel zaal om met regelmaat wel na te gaan wat er in de spambox staat omdat het kan voorkomen dat er door het filter iets als spam wordt aangemerkt dat het niet is. en in dat gevalk is het een kwestie van aangeven dat het geen spam is (door terugzetten naar 'in box'. u kreeg al links met verwijzingen.

als ook al gezegd maar dan in iets andere woorden, nooit op berichten die u wenst anders reageren dan naar spam zetten. ga nooit in  op , m.a.w. klik nooit op mogelijk in het bericht genoemde mogelijkheid om uit te scrijven! (ik geef u een voorbeeld van iets dergelijks waar als afmeldadres adressen in las vegas etc. worden genoemd en zie dit: https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/pas-op-meerdere-valse-mails-van-postnl-in-omloop?utm_source=20220912_kassa&utm_medium=email&utm_campaign=kassa&utm_content=kassa" target="_blank">https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/pas-op-meerdere-valse-mails-van-postnl-in-omloop?utm_source=20220912_kassa&utm_medium=email&utm_campaign=kassa&utm_content=kassa