Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-09-2022 12:53:03
Vakantie & Reizen

Expedia wi een voucher niet restitueren voor een hotel dat niet meer bestaat

Gelet op de veelheid van klachten en zo.a. deze info https://nl.trustpilot.com/review/www.expedia.nl" target="_blank">https://nl.trustpilot.com/review/www.expedia.nl geef ik u weinig kans op succes.
dat hoewel naar mijn mening men (ook) hier in gebreke is door het leveren van een voucher dat niet te benutten is hetgeen fm.i. wanprestatie is en u het bedrag terug kunt vorderen. dat zal evenwel moeite kosten, wederom gelet op de op het i-net aanwezige info.
zie ook dit: https://www.reisgraag.nl/expedia-nl/ervaringen/" target="_blank">https://www.reisgraag.nl/expedia-nl/ervaringen/  en is mijn advies om altijd, zij het nu 'mosterd na de maaltijd'eerst de betrouwbaarheid van aanbieders na te gaan..
 u kunt wel strikt formeel beginnen met een ingebreke stelling hetgeen u in eerste instantie ca. € 10,00 kost aan porto (aantekenen) maar waarvan bij negatieve reactie er meer kosten gemaakt zullen moeten hoewel er misscghien toch wel incassobureau te vinden is dat op basis van 'no cutre no pay'wik handelen maar gelet op uw schade bedrag is ook dat twijfelachtig. 

zie: https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en is deze te benutten indien u toch een poging wilt wagen: https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">voorbeeldbrief-ingebrekestelling/  

kijk eventueel zelf ook op het i-net met zoeknaam 'klachten expedia'.