Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 28-09-2022 14:00:04
Winkels & Webshops

Product niet geleverd door social deal ondernemer

Voor ik verder antwoord, pas op met het benutten van de term oplichting op een openbaar forum als dit. dat kan namelijk als strafbaarfeit worden opgevat.


vervolgens, indien u het vermoeden heeft van oplichting zou het m.i. zinvol kunnen zijn om daar melding van te doen bij de politie. melding en vragen om advies, geen aangifte omdat u dat dan helder zou moeten kunnen bewijzen. het lijkt mij echter dat u dat helemaal niet kunt


dan mijn concrete reactie: als ik uw vraag goed begrijp dient u meer te betalen dan op het voucher staat aangegeven en dat kan betekenen dat men hier in gebreke is. ik heb echter mijn twijfels of u met een ingebreke stelling wel succes zou hebben. degene die u behandelt en waarmee u dus kennelijk een behandelingsovereenkomst bent aangegaan geeft aan dat een nabehandeling  na 6 weken nodig is in plaats van na een jaar.  het lijkt mij dat indien de nabehandeling werkelijk pas na een jaar zou moeten plaatsvinden u dan ook voor de kosten daarvan komt te staan. in dit geval lijkt het mij dat de behandelaarster datgene doet dat ook van haar wordt verwacht qua behandeling en nazorg. u kunt uiteraard de nabehandeling altijd nalten maar of dat dan goed is??? .