Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 29-09-2022 00:47:23
Huishouden & Energie

Eneco tarieven met terugwerkende kracht verhoogd

Eigenlijk heb ik hier maar 1 woord voor en dat is schandalig. en onze regering dronk een glas, deed een plas en alles bleef zoals het was.
ze zijn alleen maar druk met de stikstof en we worden hier geregeerd door kaag. de kaag die ons vertelde dat we allemaal een stukje armer zouden worden.

wat ik helemaal schandalig vind, maar me ook uitermate bevreemdt, is dat niemand de (grote) invloed van de zon op de aarde benoemd.

ik ben geen klimaatontkenner, integendaal, want professor kees de jager, zonne-fysicus en hoogleraar aan de universiteit van utrecht en de universiteit van brussel (vorig jaar op 101-jarige leeftijd overleden) kwam 15 à 20 jaar geleden al op tv en vertelde dat we er rekening mee moesten houden dat de temperatuur op aarde zou gaan stijgen, omdat het aantal zonnevlekken en de zonne explosies (sterrenvlammen) groter waren dan ooit en dat die zelfs het magnetisch veld van de aarde konden beschadigen. alles (elektriciteit etc.) zou dan plat komen te liggen, zelfs tot aan vele jaren toe, iets dat in 1859 al eens is gebeurd, maar het meest recent in 1989 in quebec - canada en men vreest dat dit weer kan plaatsvinden. deze supervlammen komen om de paar duizend jaar voor, maar iedere 11 jaar heeft de zon een cyclus van een rustige periode en een actieve periode.

inmiddels zijn de zonne explosies, sinds het moment dat professor kees de jager op tv kwam, nog weer groter geworden.

wij zijn hier op aarde niet alleen overgeleverd aan de nukken van de zon, maar we zijn er ook afhankelijk van. als de zon er mee stopt, is er op aarde geen enkel leven meer mogelijk.

google op kees de jager, zonne explosies etc., het is allemaal te vinden. er zijn video's en zelfs wetenschappelijke artikelen van hem te vinden.