Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-09-2022 09:56:35
Winkels & Webshops

Is google /playstore verantwoordelijk wat hier in wordt geplaatst

Idem en dan in die zin dat ik iedere keer een 1/5 staatlot koop met de verwachting dat ik ooit een grote prijs zal ontvangen. dat was tot nu toe niet het geval, wel vaak een deel van het eigen geld. 
mijn advies aan u is om 'simpelweg'gewoon goed opteletten wat u wel of niet met uw telefoon doet en er vooral veel spellen zzijn die per saldo alleen maar geld kosten en soms zelfs veel geld. toevallig is er nu op npo radio1  bij srand.nl aan de orde om gokken aan banden te leggen en met dat als voorbeeld, herhaald, wees voorzichtig met wat u op uw telefoon binnenhaalt. (hetzelfde geld overigens ook voor spellen op pc of laptop die z.g. gratis zijn zoals spellen bij windows die worden aangeboden bij de wel gratis spellen. .