Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 30-09-2022 10:20:36
Winkels & Webshops

Is google /playstore verantwoordelijk wat hier in wordt geplaatst

Niet slim, of misschien is dom een beter woord, wat je gedaan hebt. maar goed het is gebeurd laat dat een les zijn voor de volgende keer.

heb je er bij het downloaden er op gelet of er komt te staan verified by google playstore (of woorden van die strekking), als dat er staat dan kun je er toch wel van uitgaan dat het een app zonder allerlei addertjes is. ook kun je lezen bij het installeren of er in app-aankoop mogelijkheden zijn.
het zal mijn wantrouwende instelling zijn maar ik geloof uitlatingen van je kunt geld verdienen door het kijken van video's niet. maar goed dat ben ik.

wat kun je doen?
hier is al geopperd om dit bij google na te vragen. dus doen zou ik zeggen. lijkt me goed om de betreffende app meteen van je telefoon te verwijderen en ook  beseffen (zoals reeds gezegd) dat je zelf ook voor een groot deel (misschien wel het grootste) verantwoordelijk bent.

greed is one of the deadly sins