Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-10-2022 09:55:44
Vakantie & Reizen

Mag van der valk hotels dit doen?

Weet u wel zeker dat dit van van der valk hotels is? ik zie bij zoeken helemaal niets over deze 'bijzondere'actie. het lijkt ook mij dus dat dit niet iets van van der valk is maar een poging tot 'lichter mnaken van uw portemonnaie' van mensen die hier dan 'instinken'. 

nog één: https://opgelicht.avrotros.nl/alerts/artikel/gewonnen-reisje-van-der-valk-blijkt-valse-winactie/" target="_blank">https://opgelicht.avrotros.nl/alerts/artikel/gewonnen-reisje-van-der-valk-blijkt-valse-winactie/ 

mijn advies: meld dit bij: https://www.vandervalkcorporates.nl/contact/" target="_blank">https://www.vandervalkcorporates.nl/contact/ waar men dit zeker dit zal willen weten en ook: https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer" target="_blank">doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer waar men wel is waar geen individuele zaken behandelt maar bij meerdere meldingen wel kan en mogelijk zal optreden.