Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 05-10-2022 17:38:55
Huishouden & Energie

Energiebijdrage van de staat

Vreemde constructie omdat u een hr cv ketel voor de verwarming gebruikt en ook nog eens kosten voor de geleverde warmte aan de wbv dient te betalen. als u verder geen gasaansluiting in de woning heeft en dus elektrisch kookt zal er ook geen gasmeter in uw woning aanwezig zijn en krijgt u jaarlijks een afrekening voor het gas dat u voor de cv ketel gebruikt heeft. voor zover ik weet wordt de 190 euro compensatie aan eneco over gemaakt en omdat u klant van eneco bent krijgt u die compensatie ook middels een verrekening van het voorschot. het is voor u wel zaak om uw contract bij eneco eens onder de loep te nemen want als u ook een contract voor gas heeft maar geen eigen gasmeter en ook geen gas aansluiting in de keuken heeft hoeft u geen contract voor gas af te sluiten. u kunt voor alle zekerheid de wbv een mail sturen met uw vraag en hopelijk krijgt u dan eerder antwoord want bellen heeft vanwege de drukte geen zin.
wat betreft de elektra kosten voor de openbare ruimtes kan ik kort zijn die worden als servicekosten evenredig over alle huurders verdeeld en of u nu wel of niet van een lift o.i.d. gebruik maakt is uw keuze.