Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-10-2022 14:26:38
Vakantie & Reizen

Ben je bij reis annulering door ongeval verplicht een statement van dokter te geven?

Mijn reactie: ik zie geen enkele reden waarom uw arts een dergelijkje verklaring weigert. mogelijk kunt u 'uit de voeten'met deze informatie: https://www.zorgklacht.nl/klacht-huisarts" target="_blank">https://www.zorgklacht.nl/klacht-huisarts  of als al gezegd bij het juridisch loket om nader advies vragen. 

dat er kennelijk op de site van van de annuleringsverzekeraar staat dat de reis niet is geannuleerd kan ook niet juist zijn omdat die wel degelijk zoals u aangeeft is geannuleerd. daar bij vind ik het ook opmerkelijk dat men de door u bij de melding/aanvraag bijgevoegde verklaringenniet accepteert en ook dan zou een klacht daarover zinvol kunnen zijn en zie dan: https://www.verzekeringen.com/veelgestelde-vragen/waar-terecht-klachten-verzekering" target="_blank">https://www.verzekeringen.com/veelgestelde-vragen/waar-terecht-klachten-verzekering   o.a. advies vragen aan de ombudsman van kifid)