Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-10-2022 09:53:20
Vakantie & Reizen

In spanje gevallen over losliggende tegel

Als al gezegd is dit afhankelijk van de voorwaarden in uw verzekeringspolis. mogelijk is het zinvol om bijv. bij de anwb na te gaan hoe eventueel de verantwoordeelijke voor de losliggende tegel aansprakelijk is te stellen of dit na te gaan indien u ook een rechtsbijstandsverzekering heeft. het zal m.i. wel lastig zijn omdat een en ander in spanje is gebeurt. 

zie eventueel ook voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:

- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl

indien de reactie van uw verzekeraar in strijd is met de polisvoorwaarden (lijkt mij onwaarschijnlijk maar toch) dan kunt u de klacht regeling voor verzekeraars volgen: https://www.verzekeraars.nl/branche/zelfregulering/klachten-en-tuchtrecht" target="_blank">https://www.verzekeraars.nl/branche/zelfregulering/klachten-en-tuchtrecht  in dat geval, accepteer de geboden € 150 nog niet aangezien u dan mogelijk afziet van verdere rechten.