Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ConnyvdHeijden
ConnyvdHeijden - 28-10-2022 01:35:44
Geldzaken & Recht

Aangetekende post

Het gebeurt met grote regelmaat dat post nl niet aanbelt maar de postbode zelf tekent voor aangetekende post. dit is echt niet acceptabel.
wordt tijd dat post nl er een concurrent bij krijgt. ze zijn te duur, pakketjes worden ook niet fatsoenlijk afgeleverd. als je gordijnen van je zaak dicht zijn rijden ze gewoon door nemen niet eens de moeite om aan te bellen terwijl je er ook gewoon woont. of ze gooien ze gewoon over je poort heen. kan je aangeven wat je wil als je niet open doet maar zelfs die moeite hebben ze niet. wat ook gebeurt is dat pakketjes veel langer dan verzender belooft bij post nl in hun opslag blijven liggen waardoor het te laat verzonden wordt