Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 28-10-2022 10:10:38
Geldzaken & Recht

Stomerij is mijn donzen hoofdkussen kwijt

(ook) naar mijn mening is het nemen van stappen niet zinvol. u zou dat kunnen doen middels o.a. een ingebreke stelling maar dat zal u moeite en mogelijk nog meer geld kosten aangezien het aanbod tot vergoeden van de dagwaarde niet irreeel is. uiteraard kunt u wel de stomerijkosten ad € 20,00 claimen als ook al door anderen aangegeven. 

indien u er met de stomerij in die context niet uitkomt dan is hier een voorbeeldbrief te vinden die te benutten is. let wel op dat het alsdan aangetened verzenden u ca € 10,00 zal kosten hetgeen u ook kunt claimen.  m.b.t. het ingebreke aspect is hoe dan ook wel aan de orde dat men een met u afgesliten overeenkomst tot reinigen in het geheel niet is nagekomen. zie deze info: https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/ en https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/  

het kan wel zinvol zijn en mogelijk ookzelfs nog meer opleveren indien u uw klacht kenbaar maakt bij https://www.klachtenkompas.nl/" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/ waarmee in ieder geval ruchtbaarheid wordt gegeven en de klacht ook vanuit de consumentenbond wordt voorgelegd aan het stomerijfiliaal. dat onder het motto: 'niet geschoten, altijd mis'.