Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 02-11-2022 15:10:53
Geldzaken & Recht

Moet je ongevraagde postzegels betalen of retourneren?

U behoeft in feite helemaal niets te doen. men stuurt het gfeheel vrijblivend op. u kunt dat wel aan hen melden en geef dan ook aan, dat is tenminste mijn advies, om hier melding van de doen bij https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer

als u even kijkt bij 'zoek een vraag' dan ziet u dat er hier meer vragen zijn geweest met antwoorden. bij edelcollecties weet men kennelijk niet van stoppen.

zo men, en die kans bestaat ook nog, dat men een incassobureau inschkeld, dan ook niets doen. zo men de moed zou hebben om dan een echte deeurwaarder in te schakelen met een exploit, dan is het van belang om dan wel naar rechtspraak sector kanton als gennoemd op het exploit rte regager of naar de zitting te gaan. de kosten daarvan kunt u dan ook eisen en op basis van wie erist bewijst en deze verzender dat geheek op eigen risico doet en ongevraagd zult u dan beleven dat 'edelcollecties' het lid op de neus krijgt. zou u alsdan niet reageren loop u risico van een verstekvonnis in uw nadeel.
ik neem echter aan dat men het bij 'edelcollecties'het niet zover zal laten komen. 

doe in indergeval wel de meldung bij de acm.   zie ook nog dit https://www.eccnederland.nl/nl/hulp-bij/online-kopen/ongevraagde-toezending" target="_blank">https://www.eccnederland.nl/nl/hulp-bij/online-kopen/ongevraagde-toezending  (ecc is de eurosesche variant van de acm) ook deze: http://geenbezwaar.com/kopen/ongevraagde-toezending-mag-je-houden/" target="_blank">http://geenbezwaar.com/kopen/ongevraagde-toezending-mag-je-houden/ en http://www.juridische-info.nl/consument/ongevraagde-toezending-en-vervolgzending/" target="_blank">http://www.juridische-info.nl/consument/ongevraagde-toezending-en-vervolgzending/