Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mag vattenfall mijn termijn bedrag op een limiet zetten ?

goedemorgen rene, 


 


wanneer je een advies over je termijnbedrag bij ons aanvraagt, wijzigen wij deze alleen wanneer je hiervoor kiest. je mag dus ook je eigen bedrag behouden of een ander bedrag doorgeven. zodra je de wijziging hebt doorgevoerd, zit er wel een max aan het verlagen van je temrmijnbedrag. dit is om te voorkomen dat je in een later stadium voor verrassingen komt te staan m.b.t. te laag betalen voor je verbruik. wij dwingen dan niet af dat je € 100,- meer gaat betalen, maar wel dat je contact zoekt om de verlaging te overleggen. 


 


wij kijken graag even met je mee en zo nodig, kunnen wij uiteraard verlagen. zoek je contact met ons via: https://www.vattenfall.nl/klantenservice/contact/


 


vriendelijke groet, 


nancy, vattenfall