Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mathieu1234
Mathieu1234 - 04-11-2022 16:42:22
Geldzaken & Recht

Opzeggenbij.nl = zakkenvullers.nl

Onze zoon van 13 jaar heeft zich vergist door op google "opzeggen ziggo" te zoeken. de bevestiging kwam in een spam map die ik niet gecontroleeerd had en binnen 12uur zat ik aan de aankoop van deze opzeggenbij-service vast.

op de website van opzeggenbij.nl vindt inderdaad geen enkele vorm van controle plaats. duidelijk is ook dat men niet écht probeert de kosten vooraf helder aan te bieden. en je kan zonder problemen de gegevens van iemand anders invullen. je moet helemaal niets bevestigen, ook geen bevestigingsmail om je gegevens te verifiëren. dit bedrijf is puur op geld uit en bereikt dit door misleiding en google-adds. dit rammelt juridisch van alle kanten.

- ik heb een klacht bij opzeggenbij.nl ingediend
- ik heb een klacht bij google ingediend vanwege het gebrek van minstens de e-mailbevestiging vooraf aan de koop.
- ik heb rechtsbijstand ingeschakeld

na advies van mijn rechtsbijstand verzekeraar zal ik evt. toch de rekening (voorlopig) betalen en het verhalen op de aansprakelijkheidsverzekering van mijn zoon. ik ben verder heel benieuwd wat de nederlandse wetgeving hierover te zeggen heeft. het is de hoogste tijd.