Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-11-2022 09:48:36
Elektronica & TV

Ik word onrechtmatig gebannd van video game, klacht wordt niks mee gedaan

Zie het al gegeven antwoord. het belangrijke aspect is en bijft dat wie eist moet bewijzen en het aan u is om te bewijzen dat u niets illegaals heeft gedaan. 
zo het mij zou overkomen, ik zou het niet eens meer wensen te spelen en evenmin een ander spel van deze leverancier maar ja, dat is mijn idee..

mogelijk weet men voor u toch nog een uitweg om toch nadere actie te kunnen nemen: voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:

- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl