Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 13-11-2022 08:38:01
Huishouden & Energie

Goede combi -magnetron

Met een combimagnetron heb je grote kans dat de bodem van de pizza niet goed gebakken wordt. dat komt omdat een combimagnetron maar 1 verwarmingselement heeft, bovenaan. wil je een pizza warm maken, dan zul je een combimagnetron met hete luchtfunctie nodig hebben.
een merk zegt niet zoveel. die beroemde sharp had ik ook. binnen een paar jaar stuk. een simpele combimagnetron van de aldi heeft het wel 15 jaar volgehouden. 
ik zou voor een nieuwere combimagnetron gaan. de beide combimagnetrons zijn al uitgebracht in 2014. 
https://www.kieskeurig.nl/magnetron/product/1986008-samsung-mc28h5015as/specificaties" target="_blank">https://www.kieskeurig.nl/magnetron/product/1986008-samsung-mc28h5015as/specificaties
let op dat je de combimagnetron niet direct weer dicht doet. even een half uurtje open laten staan tot hij goed is afgekoeld. je hebt de mogelijkheid tot glasbreuk van de deur.