Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 17-11-2022 14:49:34
Huishouden & Energie

Aanschaf zonnepanelen

Hallo louis erik van amerongen , 


stap 1: zoek een geschikt bedrijf met een goede offerte

als je zonnepanelen op je dak laat leggen, wil je dat het goed gebeurt. en daar heb je een vakbekwame installateur voor nodig, maar hoe vind je die? en hoe weet je of hij ook echt goed is? er zijn zoveel aanbieders van zonnepanelen en de prijzen en kwaliteit lopen flink uiteen. een paar tips:



let op het keurmerk zonnekeur. op http://www.zonnekeur.nl/" target="_blank">zonnekeur.nl vind je bedrijven met dit keurmerk.
het energieloket in jouw gemeente kan je in contact brengen met installatiebedrijven bij jou in de buurt en kan je helpen bij vragen over de offertes. je vindt het energieloket in jouw woonplaats op http://www.verbeterjehuis.nl/" target="_blank">www.verbeterjehuis.nl. vul jouw woonplaats in en bekijk het overzicht.
op https://platform.centraalregistertechniek.nl/vakbedrijven/zoeken?t=duurzaam" target="_blank" data-anchor="?t=duurzaam">centraalregistertechniek.nl vind je een betrouwbare en vakbekwame installateur bij jou in de buurt.
 

voor verdere informatie , zie deze link . 

https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/zonnepanelen/zonnepanelen-kopen-en-installeren/" target="_blank">https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/zonnepanelen/zonnepanelen-kopen-en-installeren/