Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 18-11-2022 14:12:50
Auto & Vervoer

Milieu euronorm euro5 heeft maar euro4

mede doordat de fabrikanten druk bezig zijn om de brommers en scooters klaar te maken voor euro 5 ontstaan er wederom vertragingen. de levertijd kan dus langer worden dan dat normaal gesproken het geval is.


mocht je nu een euro 4 scooter kopen, dan kun je daar uiteraard gewoon op blijven rijden. het is niet dat de euro 4 verboden wordt. de verkoop van nieuw euro 4 scooters wordt straks verboden, maar indien je er een in bezit hebt, mag je daar uiteraard gewoon op blijven rijden.


 denk dat de handelaar om die reden graag van zijn euro 4 types af wil. echter de vraag is of u genoegen moet nemen met een showmodel, als u om een euro5 type gevraagd heeft. daarbij zou er, volgens mij, gerommeld zijn met de stickers als blijkt dat het een euro4 type is welke voorzien is van euro5 stickers. informeer eens bij het juridisch loket. dit is waarmee ze adverteren;  deze sprint is tevens uitgerust met een hagelnieuw euro5-3v-injectiemotorblok.