Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

KasjavH
KasjavH - 23-11-2022 12:29:27
Geldzaken & Recht

Mag, buiten, aan straatzijde, een microfoon geplaatst worden?

Hallo,
u zegt; " de vergunningen waren immers volledig in orde" , het is tussen hen en de gewraakte buur wil geen ophef..... weer een stukje uit uw verhaal "dat is tussen hen. ik ervaar de geluiden van de dieren als heerlijke plattelandsgeluiden. daarbuiten verneem ik het amper"
u stel vragen over mogelijke geluids opnamen maar ondertussen is te merken dat u gelemaal niet zo neutraal bent in dit verhaal. 
als u de geluiden van dieren niet zo hinder ervaart wil niet zeggen dat het niet zo hinder is. ook als de vergunninge in orden zijn volgens u, kan dat na 20 jaar als nog minder klopen en niet meer passen in nieuwe wetgeving. lijkt mijn geen slechte idee om grondit te kontroleren als zijn omgevingsvergunning nog kloppen.  misschien kunt u zich beter meer passief en begrijpvol opstellen. meneeer zou waschijlijk wel heel erg last van hebben.