Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-11-2022 18:19:40
Winkels & Webshops

Proefmonsters/samples verkocht als trial kit

Ik ben uitdrukkelijk van mening dat dat niet mag!!!  not for sale is door de fabrikant/leverancier bedoeld als reclame product en niet dat de de parfumerie er aan verdient.  

u kreeg al een verwijzing waar u dit kunt melden als klacht (thuiswinkel). indien u de naam en adres van de fabrikant of importerur weet te vindemn, meld het dan ook daar. doe ook een melding bij http://www.consuwijzer.nl (acm)" target="_blank">www.consuwijzer.nl (acm). zoals u al zelf zegt, het is bedoeld als proefmonster en ik zie zelfs aanleiding voor u om dit te melden bij de politie. als gezegd, in ieder geval bij consuwijzer van de acm. naar mijn mening is dit minimaal te zien als onrechtmatig c.q. misleiden handelen en een vorm van onrechtmatige zelfverrijking!!