Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 24-11-2022 15:59:11
Elektronica & TV

Kan delta zomaar de prijs voor internet verhogen?

Op basis van hetgeen u noemt m..b.t. de voiorwaardenb lijjt het mij (ook) oop eenzijdige aanpassing. en dat betekent in feite dat men in gebreke is. 
mijn advies is om dit https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer en u kunt daarnaast ook dit benutten: (zie) https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/telecommunicatiediensten/" target="_blank">https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/telecommunicatiediensten/

qua wetgfeving geldt dit: https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en is deze te benutten: https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">voorbeeldbrief-ingebrekestelling/ en u kunt dan wel bveginnen met meer de vorm van een klacht met verwijzing naar het eenzijdig niet nakomen van de overeenkomst. aaangetekend verzenden kost u ca. € 10,00 en dat kunt u ook terugvorderen.