Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-11-2022 21:26:46
Vakantie & Reizen

Mag de camping zomaar 100% meer vragenvuur stroom

Een en ander dient in de voorwaarden te staan en ik meen er van uit te mogen gaan dat men de gestegen tarieven voor electra op basis van de overeenkomst die uw campingeigenaar/beheerder met zijn/haar provider heeft ook met die stijging te maken heeft. en dat dan mag doorberekenen. 

bent u anwb lid, stel uw vraag dan ook daar of zie: juridisch advies volgens kassa:

voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:


- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl

h
erhaald, een en adre is wel afhankelijk van de overeenkomst die u heeft en zo er sprake zou zijn van eenzijdige aanpassing zou u een in gebreke stelling kunnen doen . zie dan o.a. dit https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/  maar als gezegd, ik neem aan dat het wel kan en mag en indien u toch 'tegenwind wilt geven u 'zeer goed beslagen ten ijs moet komen' om dat te betwisten en nadere actie te ondernemen. voor alle duidelijkheis, dat is mijn mening. 

ps. uw capmingeigenaar/beheerde zal dat niet zo maar doen en zal kunnen ebwijzen dat zij/hij is geconfronteerd met deze verhoging.