Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 27-11-2022 14:19:13
Geldzaken & Recht

Voor 2x190 euro extra benadeeld bij faillissement?

Hallo agamemnon , 

faillissement?


ook is het niet aannemelijk dat je geld later dan januari op je rekening staat. "de tegemoetkoming moet ten laatste 30 dagen nadat de subsidie verleend is, uitbetaald worden", schrijft het ministerie. "energieleveranciers moeten dus uiterlijk eind december de tegemoetkoming voor november verrekend hebben en eind januari uiterlijk de tegemoetkoming voor december."


en wat nou als je leverancier onverhoopt failliet gaat de komende tijd? het ministerie: "dan is niet direct te zeggen wat dat betekent voor de tegemoetkoming voor de klant. een leverancier kan de tegemoetkoming al voor het faillissement verrekend hebben. bovendien komen klanten van failliete leveranciers bij een andere leverancier terecht. als zij daar op de eerste van november of december staan ingeschreven (de peildatum voor de tegemoetkoming), krijgen zij die maand de tegemoetkoming van hun nieuwe leverancier.