Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
didieggink - 02-12-2022 13:18:12
Huishouden & Energie

Budgetenergie keert 190 euro niet uit. mag dat?

Budgetenergie is een absolute no go. ik heb al jaren strijd gehad en vorige maand hebben ze mij eenzijdig afgesloten als wanbetaler. de eindnota die ik ontving was dat ik e 560,00 terug zou krijgen. hoezo wanbetaler? en eenzijdig afsluiten is niet eens toegestaan. en toen; ik kreeg e 98,00 op mijn rekening terug gestort. de eindnota klopte ook helemaal niet een paar minuten simpel rekenwerk en inderdaad; ze zijn me nog zeker e 300,00 schuldig. ik heb maar weer eens een brief geschreven (aan email doen ze niet meer en de klantenservice is zeer beperkt open en wachttijden soms wel een uur) maar na een maand nog steeds geen reactie. ik ga nu een aangetekende brief, schrijven, ik wil mijn geld. het word nu ook een principekwestie. dit zou ik dus ook aanraden om te doen.

dit is overigens niet de eerste keer. toen ik klant werd probeerden ze mij ook geld te berekenen die ik al aan liander had betaald. oplichters; energiecowboys, no go. als je daar nu nog klant wordt mag je hier niet klagen, dan vraag je zelf om de problemen.