Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-12-2022 12:35:49
Huishouden & Energie

Vattenfall uitleg verbruik

Als al aangegeven zijn de gegevens die u noemt  gemiddelden op basis van berekening door vattenfall. dat behoeft in feite helemaal niets te zeggen over het verbruik dat u zelf heeft. het is uitsluitend bedoeld om te vergelijken met uw eigen gebruik/soort woning. uw eigen verbruik kunt  u zelf aflezen op de meter en ook op het maandelijkse overzicht dat u indien u een slimme meter heeft ieder maand ontvangt (en waar u mogelijk de gegevens van uw vraag op baseert.  iets anders gezegd, hetgeen u bij uw kennis ziet kan ik niet anders verklaren dan dat dat lijkit op dynamische tariefering per periode. (dynsmisch kan betekenen afrekening op basis van per uur, dagdeel of dergelijke). 

uit uw opgaven is niet op te maken wat er dan aan vershillen zijn. de info bij uw kennis betreft andere zaken dan gemiddelden per soort/type wining.