Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ga
Gamba 1950 - 05-12-2022 15:01:21
Garantie & Verzekeringen

Bemiddeling van een ongeluk

Wat is er gedaan met uw letsel? als ik u een goede raad kan geven neem eens contact op met van dort letselschade https://www.vandortletselschade.nl/.
het komt vaker voor dat uit dit soort ongevallen na enige tijd meer lichamelijke schade ontstaat en dan is het goed om een dossier op te bouwen.

misschien heeft u wel een rechtsbijstandverzekering. deze kan toch altijd helpen in zo'n geval.

wilt u dit allemaal niet, dan is het van belang om ervoor te zorgen dat politierapport, schadeformulier, expertise rapport, letselschade en gemaakte kosten van vervoer en vervanging van kleding bij de verzekeraar van de tegenpartij via een aangetekend schrijven te melden. en dit schrijven stuurt u via mail en apart schriftelijk aan unugarant met de mededeling dat u een rechtzaak start als er binnen 14 dagen geen actie is ondernomen. geen telefonisch overleg accepteren. het is ook van belang dat u uw ziektekostenverzekering belt en vraagt hoe zij dit hebben geregistreerd. uw eigen risico kan bij ambulance- vervoer opgeeist worden. ook die kosten moeten vergoed worden.


een fout door unigarant gemaakt daar hoeft geen contra-expertise voor plaats te vinden. dat lijkt mij onzin.