Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-12-2022 15:06:53
Computers & Telefonie

T-mobile glasvezel by volkerwessels telecom

Helaas. m.i. kan men bij t-mobile er niets mee aangezienhet glasvezelnet niet van t-mobile is en men daar dus afhankelijk is van degene die het heeft aangelegd. 
het is dus wel degelij vwt die hier actie dient te nemen en zo u zou willen ovetrstappen naar een andere telecomprovider, dan zit u toch met hetzelfde probleem. wat dan wel te doen: melden bij http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl en ook bij de https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/telecommunicatiediensten/" target="_blank">geschillencommissie.

nu is het toch ook zo dat men vanuit t-mobile actie richting vwt dient te nemen omdat m.i. vwt in gebreke blijft om de dienstverlening aan t-mobile goed uit te voeren en is het dus ook zaak om dat bij t-mobile te laten doordringen. hoe dan ook men toch bij t-mobile ook in gebreke omdat men de overeenkomst met u niet kan nakomen (hoewel dat mogelijk voor hen overmacht is). om die reden lijkt het mij dus zinvol, bij nader inzien, om hierover zelf het juridischloket te benaderen en zie dan - het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl
- consuwijzer, het consumentenloket van de autoriteit consument en markt (acm), tel. 088-0707070 (nationaal tarief, bereikbaar op werkdagen van 08.30-17.30 uur, zie voor meer informatie: https://www.consuwijzer.nl/" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl  (ik gaf u als een korte verwijzing naar consuwijzer)