Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dirk23 - 06-12-2022 11:58:24
Auto & Vervoer

Kentekenplaatje gestolen, nu boete

Ik heb toen dus bezwaar gemaakt. ik heb zoveel mogelijk bescheiden meegestuurd zoals boven beschreven. nu een brief gekregen dat men meer info nodig heeft.

"een recent proces verbaal van aangifte of een verklaring van de politie. u moet bewijzen dat het voertuig op het moment van de verkeersovertreding niet in uw bezit was"

ik had toen ik bezig was met mijn bezwaar, ingelogd op de politie site en gekeken of mijn telefoontje van april/pasen 2021 geregistreerd was. nee, helaas niet. daarover heb ik in mijn bezwaar dan ook niks kunnen bijvoegen. heb net de politie gebeld en die dame zegt wel een registratie van mijn telefoontje te hebben maar dat er niks inhoudelijks over in staat. ook mag zij mij niet een bewijs sturen van diezelfde registratie. zij vond het ook raar dat mijn nieuwe plaatje niet genoeg bewijs was, zij zag het in haar systeem staan. zij laat de betreffende agent die de registratie gedaan heeft mij terugbellen.