Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 11-12-2022 18:26:03
Winkels & Webshops

Geen retourzending mogelijk na opening van seal verpakking

Hallo janbartelds

als u besteld heeft bij derila.com , is een bedrijf wat gevestigd is in litouwen , maar is een dropshipper , de spullen komen uit china .
terug sturen naar litouwen / of china , is een duur grapje . 

het gevraagde product naar jou wordt verzonden vanuit ons verwerkingscentrum in china. 

hou er rekening mee dat er een herbevoorradingsvergoeding van 15% wordt toegepast op alle retourneringen van de klant. de retourzending dient door de klant te worden betaald en eventuele gerelateerde kosten worden niet door ons vergoed. 

we zullen het geretourneerde product binnen 14 dagen na ontvangst van het product op ons retouradres terugbetalen. hou er wel rekening mee dat we het geretourneerde product alleen accepteren als het product niet gebruikt is, niet beschadigd is en in de originele verpakking naar ons is verzonden .

de voorwaarden , 


5.6. we accepteren de geretourneerde goederen alleen als ze niet gebruikt en beschadigd zijn en in de oorspronkelijke verpakking naar ons teruggestuurd zijn. als we vaststellen dat de geretourneerde producten gebruikt waren, maar nog in bruikbare en opnieuw verkoopbare staat verkeren, kunnen we je toch een terugbetaling doen, maar jij bent aansprakelijk voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van een andere behandeling dan die welke nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. als we dus vaststellen dat het geretourneerde product gebruikt werd, kunnen we de waardevermindering aftrekken van het terug te betalen bedrag.


5.7. merk op dat we alleen geretourneerde producten aanvaarden en terugbetalen als ze naar het door onze klantendienst opgegeven adres worden teruggestuurd en de code voor goedkeuring van de terugzending op de zending wordt aangebracht. stuur geen geretourneerde producten naar ons kantooradres, want dan kunnen we ze niet aannemen. 


u bent niet de enige , lees ook deze klachten , klik op de rode regels . 

https://nl.trustpilot.com/review/derila.com" target="_blank">https://nl.trustpilot.com/review/derila.com 

https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/derila.com/klachten/derila-weigert-om-het-produkt-retour-te-nemen-en-mij-mijn-aankoop-bedrag-terug-te-betalen./details?complaintid=8ddf3f20-e97e-4583-9fa3-36c8ed43c260" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/derila.com/klachten/derila-weigert-om-het-produkt-retour-te-nemen-en-mij-mijn-aankoop-bedrag-terug-te-betalen./details?complaintid=8ddf3f20-e97e-4583-9fa3-36c8ed43c260 

domeinnaam derila.com staat te koop ,